2011. március 20., vasárnap

Egy kis összefoglaló

Bonjour Cheries!
Először is, un million excuse-moi, amiért hetek óta nem írtam semmit, de az életem jelenleg olyan, mint Gaultier művészete:bonyolult, zavaros és sokszor értelmezhetetlen. Je vais devenir foue! :)
Na most, legutóbbi "találkozásunk" óta történt jó néhány dolog, nemde?:) Itt van például Galliano botránya, gondolom már mind hallottatok róla. Hát igen, talán nem a legszerencsésebb dolog becsípve osztani az észt, ha az ember esetleg még híres is. Ami pedig az antiszemita megjegyzéseket illeti...hát nem vagyok benne biztos, hogy a divatnak ebbe az irányba kellene mennie. Mindenesetre, a dolog trés kínos, egy ideig szerintem keresztet vethetünk Galliano művészetére.


Aztán, egy vidámabb hír: megjelent az első Vogue Paris Emmanuelle Alt főszerkesztése alatt! És be kell vallanom nektek, leesett az állam mikor megláttam a címlapot. Azt hiszem, hosszú idő óta a legszebb Vogue címlap. Kétségkívül más, mint amit Carine csinált, de azt kell mondjam, nekem jobban tetszik. Je suis desolé Carine!


A királyi esküvővel kapcsolatban is vannak fejlemények. Egyre inkább olyan pletykák kapnak szárnyra, hogy Kate ruháját az Alexander McQueen divatház, vagyis Sarah Burton fogja tervezni. Nos, ha tényleg így lesz, az biztos, hogy egy emlékezetes és fantáziadús ruhát fog viselni a leendő hercegnő.


Egyenlőre talán ennyi. De hamarosan új bejegyzés, nem fogom elfelejteni! :)
Au revoir mes cheries!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése