2010. december 22., szerda

Még mindig Carine - Anna Wintour keze van a dologban?!

Nem, sajnos még mindig nem tudok érdemi hírekkel szolgálni azzal kapcsolatban, hogy ki lesz Carine utódja. Mindenesetre szerintem talán Emmanuelle Alt, a Vogue Paris divatigazgatója a legesélyesebb. Ha rá esne a választás, akkor legalább még reménykedhetnénk, hogy megmarad valami a "régi" Vogue-ból.

Emmanuelle Alt, a francia Vogue divatigazgatója

Viszont ami érdekes, az az, hogy egy nagyon furcsa pletykát olvastam ma reggel. Egyesek azt állítják, hogy Carine nem magától hagyta ott a magazint, hanem kitúrták onnan. Egészen pontosan Anna Wintour-t, az amerikai Vogue legendás főszerkesztőjét gyanúsítják a szálak mozgatásával. A két főszerkesztőnő sohasem titkolta, hogy nem éppen egymás szíve csücskei, Carine szerint Anna inkább üzletasszony, mint újságíró, ezért hagyta kiveszni a kreativitást az általa irányított magazinból. A pletyka szerint Anna-nak azért állt érdekében eltávolítani Carine-t, mert sokan őt tartották nagy esélyesnek az amerikai Vogue főszerkesztői székére, miután Anna visszavonul.
Nem tudom, nekem ez az egész helyzet kísértetisesen hasonlít az Ördög Pradát visel című filmre. Annyira kísértetiesen, hogy az már gyanús. Viszont tény, hogy Carine teljesen váratlanul jelentette be a lemondását, és saját elmondása szerint még nincs konkrét elképzelése arról, hogy mihez kezd majd ezután. Mindenesetre, kíváncsi leszek a fejleményekre...
Addig is, au revoir cheries!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése