2011. január 13., csütörtök

Amikor a vékonyság nem szép

Bonjour cheries!
Manapság a divatban mindent a súly határoz meg, méghozzá sajnos a siker és a testtömegindex fordított arányosságban áll egymással. Mindenki tudja, hogy nincs ez így jól, de a divatszakma válasza mindig az, hogy az egész ipar az illúzióra épül, és senkinek sem az az életcélja, hogy mondjuk 44-es mérettel élje le az életét. Ez idáig rendben is van, de könyörgöm, intézzük ezt már úgy el, hogy a látvány vonzó legyen!
Az előbb találtam rá erre a hirdetésre, a Calvin Klein 2011-es fürdőruha reklámfotója. Én is egy eléggé vékony lányka vagyok, de ez az a pont, amikor már én is elborzadok. Nem viccelek, végigfutott a hátamon a hideg mikor megláttam.
Az az igazán elkeserítő, hogy ki lehetett volna hozni a modellből egy mutatós kampányképet is, ami tényleg vásárlásra csábít. Mert nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem nem igazán bűvöl el egy olyan fotó, amin meg tudom számolni a lány bordáit. Ismétlem, nem azzal van bajom, hogy a lány vékony. A képet a beállítás ölte meg. Sajnálatra méltó, hogy egy neves (és nem kis költségvetésből gazdálkodó) divatcég egy ilyen hibán bukjon el. Persze lehet, hogy csak szerintem lett az eredmény visszataszító. Ti mit szóltok hozzá?

1 megjegyzés:

  1. mit ne mondjak ez tényleg félelmetes...mert ugyebár "csak az lehet szép,aki sovány"...pff. :/ :D

    VálaszTörlés