2011. január 23., vasárnap

Golden globe 2011

Bonjour!
Szeretnék bocsánatot kérni, amiért jó ideig nem adtam semmi életjelet magamról, de sajnos túl elfoglalt voltam, nézzétek ezt el nekem.
Lezajlott viszont eközben a 68. Golden Globe átadó, ahol a díjak mellett természetesen a ruháknak is fontos szerepük volt. Nos, volt, akinek összejött, volt akinek nem. Nem szeretnék most én is egy "legjobban öltözött" listát közölni, hiszen ezt az utóbbi napokban megannyi blog megtette már, és nem fárasztanálak titeket azzal a szintén népszerű kérdéssel sem, hogy akkor most Angelina Jolie ruhája telitalálat vagy baklövés volt-e. Ezt mindenki döntse el maga.
Viszont, ami érdekes volt, hogy idén mintha a sztárok nem törekedtek volna annyira az egyediségre. Gyakorlatilag néhány szín uralta a vörös szőnyeget, de ami még ennél is meglepőbb, voltak akik nem csak színre, de még fazonra is hasonló ruhát választottak. Vajon a véletlen műve, vagy már mindenki az Oscar-ra tartalékolja a nagy dobást?

Zöldben (Elisabeth Moss, Angelina Jolie, Mila Kunis, Catherine Zeta-Jones)

Pasztell rózsaszínben ( Sandra Bullock, Natalie Portman, Megan Fox)Natalie Portman ruháját azért mégis csak kiemelném a sorból, hiszen azon túl, hogy rózsaszín, a vörös rózsa meglehetősen egyedivé, üdévé teszi a várandós színésznő megjelenését.

És voltak, akik kilógtak a sorból, vagyis nem adták be a derekukat a slágerszíneknek, hanem úgy döntöttek, a saját fejük után mennek( Mandy Moore, Heidi Klum, Sofia Vergara, Anne Hathaway)

És végül, a bizonyíték arra, hogy nem kell túlbonyolítani a dolgot, a legegyszerűbb színű és szabású ruha is lehet gyönyörű. Dianna Agron, a Glee sztárja:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése